Ποιοί είμαστε

M ετά από σχετική εκπομπή με θέμα την αλόη βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την καλλιέργεια έτσι ώστε να ασχοληθούμε με την aloe vera barbadensis miller. Ξεκινώντας τη χρήση αλόης (ζελέ) διαπίστωσαμε πόσο ωφέλιμη είναι στον ανθρώπινο οργανισμό. Άλλωστε δε θέλει πολύ να πιστέψει κάποιος στην αλόη αφού τ’ αποτελέσματά της είναι εμφανέστατα και πολλές φορές απίστευτα.

Το Νοέμβριο του 2011 φύτεψαμε τις πρώτες μας αλόες σε μία έκταση 3 στρεμμάτων κοντά στο χωριό Κλήμα Ηρακλείου Κρήτης. Ενάμιση χρόνο αργότερα είχαμε τις πρώτες μας παραφυάδες αφενός για την επέκταση την επιχείρησης και αφετέρου για τη δημιουργία φυτωρίου. Πρόσφατα ξεκίνησε η συγκομιδή των φύλλων η οποία έχει πιστοποιηθεί ως πλήρη βιολογική καλλιέργεια. Η δουλειά στην αλόη είναι καθαρή και ευχάριστη. Δεν είναι ευάλωτο φυτό σε ασθένειες για αυτό και η βιολογική καλλιέργεια θεωρείτε δεδομένη. Φροντίδα και αγάπη χρειάζεται και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Στην κατοχή της CRETALOE υπάρχουν οι άδειες λειτουργίας φυτωριακής επιχείρησης τύπου Β’ (Αρ. Πρωτ.:356/06.03.2013) καθώς επίσης και άδεια εμπορίας πολ/κού τύπου Δ’ (Αρ.Πρωτ.:357/06.03.2013) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων μετά από τις σχετικές ενέργειες του Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ. Ηρακλείου. Οποιαδήποτε πώλησή μας συνοδεύεται από τριπλότυπο δελτίο διάθεσης πολλαπλασιαστικού υλικού φυτωριακής επιχείρησης με αριθμό 100 για την τύπου Β’ και αριθμό 126 για την τύπου Δ’. Τα δε φύλλα αλόης πιστοποιούνται από τη Δ Η Ω. (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) με αρ. απόφασης: 4699-1/13 (πλήρη πιστοποίηση).

  • Tεχνογνωσία & εμπειρία από το 2011
  • Άμεση αποστολή & συνέπεια στην παράδοση των προιόντων μας
  • Συζητήσιμες τιμές & ευκολίες πληρωμής
  • Απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων πιστοποιήσεων για όλα μας τα προιόντα
  • Στη διάθεση του πελάτη όλες τις ώρες για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση

Η καλλιέργεια μας